За нас

Dongguan Goldstar Machinery Ltd. е основана през 2012 г. на площ от около 6100 квадратни метра и е специализирана в производството и проектирането на различни машини (струговане) & фрезоване & шлифоване и т.н.), инструментална екипировка & части). Прилагането на нашите продукти и услуги обхваща машиностроенето, електронното инженерство, полупроводниците, телекомуникациите, фабричното оборудване за автоматизация и т.н. Можем също така да осигурим специална механична обработка като специални метални и неметални материали в Европа стандарт, повърхностна обработка като сребро анодиран и т.н., и топлинна обработка.

Нашите продукти са изнесени в Германия, Япония, Италия, Швеция, Швейцария, Америка, Австрия и други задокеански пазар. Имаме ISO9001: 2015 сертификат за система и внесени & изнесена лицензия. Компанията притежава модерно производствено оборудване (като високоскоростен CNC обработващ център, шлифовъчни машини, фрезови машини, NC струг, машини за рязане на тел), както и машини за тестване на качеството (като координатна измервателна машина, микропроектор и височина и др. ). Ние сме производител със системно управление и група от отлични инженери и техници.

Удовлетворението на клиентите, осигуряването на качеството, нашето съвършенство е нашето ръководство. Ние ще работим усилено, за да осигурим надеждно качество, конкурентни цени, бърза реакция и навременна доставка. Стандартизация на управлението, автоматизация на оборудването и систематизация на производството. Добре дошли да посетите и да говорите бизнес и с нас и ние искрено се надяваме, че ще имаме ярко сътрудничество в близко бъдеще.


Разследване:

Разследване